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Studienarbeit aus dem Jahr 2020 im Fachbereich Biologie - Botanik, , Sprache: Deutsch, Abstract: This paper gives an overview of the potential offered by biocatalysis for the synthesis of natural odorants, highlighting relevant biotransformations using enzymes in the flavour production. The examples of industrial processes based on biocatalytic methods are discussed, their advantages over classical chemical synthesis is also highlighted. Lastly the challenges facing the biocatalytic production are expounded upon.Biocatalytic production of aroma compounds has rapidly gained momentum. Natural…mehr

Produktbeschreibung
Studienarbeit aus dem Jahr 2020 im Fachbereich Biologie - Botanik, , Sprache: Deutsch, Abstract: This paper gives an overview of the potential offered by biocatalysis for the synthesis of natural odorants, highlighting relevant biotransformations using enzymes in the flavour production. The examples of industrial processes based on biocatalytic methods are discussed, their advantages over classical chemical synthesis is also highlighted. Lastly the challenges facing the biocatalytic production are expounded upon.Biocatalytic production of aroma compounds has rapidly gained momentum. Natural flavours belong to many different structural classes and their industrial production has been of great challenge to academic and research scientists.
Autorenporträt
Markus Giesecke wurde am 15. April 1979 in Regensburg geboren und ist seit 2011 als freiberuflicher Übersetzer und Dolmetscher für die Sprachen Deutsch, Englisch und Spanisch tätig. Für die englische Sprache ist er als Übersetzer vor dem Landgericht Regensburg öffentlich bestellt und allgemein vereidigt. Der Schwerpunkt seiner Tätigkeit liegt auf der Übersetzung und Beglaubigung von Urkunden, Zeugnissen, rechtlichen Dokumenten, Gerichtsurteilen, Jahresabschlüssen etc.