Imaging Technologies and Data Processing for Food Engineers (eBook, PDF)
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Imaging Technologies and Data Processing for Food Engineers (eBook, PDF)
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Produktdetails
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- Verlag: Springer International Publishing
- Seitenzahl: 353
- Erscheinungstermin: 19. Januar 2016
- Englisch
- ISBN-13: 9783319247359
- Artikelnr.: 44621107
- Verlag: Springer International Publishing
- Seitenzahl: 353
- Erscheinungstermin: 19. Januar 2016
- Englisch
- ISBN-13: 9783319247359
- Artikelnr.: 44621107
- Herstellerkennzeichnung Die Herstellerinformationen sind derzeit nicht verfügbar.
Cereal Grain Structure by Microscopic Analysis.- Localization of Cereal Grain Components by Vibrational Microscopy and Chemometric Analysis.- Imaging of Double Emulsions.- Imaging of Fermented Dairy Products.- Kinetics of bubble growth in bread dough and crust formation.- Non-destructive Imaging of Cellular Solid Foods.- Microstructure of Gluten-free Baked Products.- Molecular Organization and Topography of Prolamin Protein Films.- Assessment of Internal and External Quality of Fruits and Vegetables.- Microstructural imaging of chocolate confectionery.- Physical-bioimaging characterization of nuts.
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